PRESS - Najnovije iz Grupacije

U Sarajevu otvoren novi prodajni objekat Techno Shop-a

• Posted on:  Četvrtak, 09 Lipanj 2016 09:36

bkalmar

Uvoznik br.1 televizora u našoj zemlji, prisutnima je predstavio i trenutno najveći ekran u Bosni i Hercegovini 86“ LG 4k Ultra HD TV

Sarajevo, 9.juna 2016. – Povodom 20 godina Techno Shop-a, predstavnici kompanije Stanić Trade d.o.o. otvorili su vrata najnovijeg maloprodajnog objekta u Sarajevu, u Alta Shopping Centru. Zvanice i kupce, dočekala je vrhunska ponuda tehničkih uređaja, odabranih prema potrebama građana, u skladu sa svjetskim trendovima.

"Predano osluškujemo potrebe naših kupaca, svakodnevno unapređujemo ponudu i kvalitet dostupnih uređaja te širimo našu maloprodajnu mrežu. Stoga posebno raduje da smo otvorili objekat u srcu Sarajeva, koji, svojom ponudom, može zadovoljiti potrebe svakog domaćinstva,” poručio je Damir Kalmar, direktor kompanije.

Techno Shop Alta kupcima nudi  najveću ponudu LG asortimana u regiji, s posebnim naglaskom na bogatu paletu modela  i tehnologija LG televizora, po najpovoljnijim cijenama te 5 godina garancije. Frižideri, veš mašine, sušilice i klima uređaji zadovoljit će kriterije i najzahtjevnijih zaljubljenika u bijelu tehniku.

Uvoznik br.1 televizora u našoj zemlji, prisutnima je predstavio i trenutno najveći ekran u Bosni i Hercegovini  - 86“ LG 4k Ultra HD TV koji pruža nevjerovatno iskustvo boja,oštrine slike i kontrasta, ali i zvuka uz nevejrovatno Harman/Kardon ozvučenje.U prodajnim objektima Techno Shop-a uz LG, dostupan  je i širok asortiman proizvoda poznatih svjetskih brandova:Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal i Rowenta.

“Od otvaranja našeg prvog prodajnog objekta na Stupu, zahvaljujući našim kupcima, postali smo prepoznatljivi kao jedno od omiljenih mjesta za kupovinu tehnike. I u godinama koje su pred nama, učinit ćemo sve da opravdamo ukazano povjernje, a to ćemo najbolje uraditi širenjem maloprodajne mreže i kvalitetom proizvoda,” naglasio je Damir Kalmar, direktor kompanije.

Brojni gosti, kupci i novinari nisu krili oduševljenje  izgledom i ponudom novog Techno Shop prodajnog objekta.