PRESS - Najnovije iz Grupacije

Techno Shop okrunjen globalnom nagradom Superbrands

• Posted on:  Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 00:00

objava2

Techno Shop dobitnik je velikog priznanja «Superbrands» čime je potvrdio status jednog od najboljih trgovinskog lanaca potrošačke elektronike u Bosni i Hercegovini.

Na ceremoniji «Superbrands», koja je održana prošle sedmice (08.prosinca 2014. godine) u hotelu Evropa - Sarajevo, Techno Shop je proglašen za vodeću tržišnu marku u BiH te mu je dodijeljen status "Superbrands BiH" za 2013/2014. u procesu glasanja koji je organizovala i nadgledala organizacija "Superbrands", globalni i neovisni branding autoritet koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 88 zemalja svijeta.

Ovim priznanjem je potvrđeno da su moderan koncept trgovine zajedno sa udobnim ambijentom i dizajnom, a koji su prepoznatljiva obilježja Techno Shopa i Stanić Grupe, primarno orijentirani na zadovoljenje potreba i želja potrošača. “Ovo priznanje je dokaz da se višegodišnji trud isplatio. Ovo je svakako i motivacija da i u budućnosti nastavimo istim putem te da konstantno radimo na unapređenju naših usluga i proizvoda, ali s druge strane i velika odgovornost za budući razvoj ne samo Techno Shopa, već i cijele Stanić Grupacije”, kazala je Aida Šehović, marketing manager Stanic Trade d.o.o.

Više od 1.000 domaćih i međunarodnih brandova, raspoređenih u 27 kategorija, bilo je na listi finalista, koja je sastavljena u saradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta kao što su Mareco Index Bosnia, Ipsos Puls, GfK i Valicon. “Drago nam je da su vrhunska kvaliteta, dugogodišnja tradicija i kontinuirano unapređenje naših usluga i proizvoda već sada prepoznati od strane naših potrošača”, dodala je Aida Šehović.

Kako bi opravdao titulu lidera u segmentu maloprodaje elektronskih kućanskih aparata, Techno Shop kontinuiranim ulaganjem u rast i razvoj proizvodnog asortimana osigurava garanciju kvaliteta i poslovanja.